Van der Laan en Woe – Pesetas (Reprise)

Vindingrijk cabaretduo

Om productionele redenen en op verzoek van de producent is de tournee van Van der Laan en Woe verplaatst naar 18 feb 2020. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht en de mogelijkheid om hun plaats(en) mee te nemen naar de nieuwe voorstellingsdatum.

Van der Laan & Woe brengen met Pesetas een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. U kent ze van De Kwis, u kent ze van Even tot hier of u kent ze nog niet. Dat laatste zou eeuwig zonde zijn. Want Pesetas is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je er bij bent geweest. Tournee wegens succes voor een laatste keer verlengd!

Niels van der Laan, Jeroen Woe, tekst, muziek, spel; Lidwien Roothaan, regie; Marco Steenks, Sieuwert Zwaagstra, techniek; Dirk Debou, vormgeving; Evelien Heus, Mandy Frölich, productie; Yuri Schrueders, lichtontwerp

“Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.” (de Volkskrant ★★★★★)