Unieke Zaken – Ieorg Idur (vanaf 4 jaar)

Grappig, krankzinnig avontuur

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 4 jaar.

Kunstminlab: Kom je voorafgaand aan de voorstelling plezier maken tijdens het Kunstminlab? Vanaf 10:00 uur kun je een kijkje nemen achter de schermen. Ook komt kunstenaar Gerard de Bruyne (bedenker/tekenaar van Sieb ons theaterhondje) ons helpen om een hele lange tekening te maken van schildpadjes. Hoe meer tekenaars hoe langer de tekening. Kom je Gerard helpen? 

Ontwapenend boek van Roald Dahl, bewerkt tot een fantasievolle en humoristische voorstelling met een levend prentenboek en vol toverspreuken. De rustige meneer Hoppe woont al jaren alleen en hij is dol op tuinieren en klussen. Hij is in het geheim verliefd op zijn flamboyante buurvrouw mevrouw Zilver maar te verlegen om dit haar te zeggen. Als zij hem vraagt of hij haar huisschildpad kan laten groeien, grijpt meneer Hoppe zijn kans om haar hart te winnen. Hij verzint een plan, even briljant als krankzinnig.