Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Talkshow Kunstmin Live

Met vioolbouwer Jan van der Elst

Vanavond is vioolbouwer Jan van der Elst te gast in de nieuwe live talkshow van Schouwburg Kunstmin.

In een persoonlijk gesprek, afgewisseld met film- en muziekfragmenten en live optredens, schetsen presenatoren Kees Thies en Marjolein Meijers een portret samen. Wat zijn de passies van Jan van der Elst? Welk boek ligt op zijn nachtkastje en van welke muziek krijgt hij geen genoeg? De Kunstmin Live huisband van Sanne Monster vertolkt nummers die op het wensenlijstje van de hoofdgast staan. Wim Goossens, veelzijdig in animatie, media, kunst en concept, is verantwoordelijk voor de beelden die tijdens Kunstmin Live het gesprek illustreren. Terugkerende gast is bovendien de landelijk groeiende ster en in Dordrecht woonachtige cabaretière Jennifer Evenhuis.

Verwacht een avondvullend programma met een reportage van Fokko van der Straaten over Jan van der Elst in zijn atelier; en gast-optredens van violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp, en Marjolein Meijers, Karin Dolman en Marjoleine Schaap, en meer.

Kunstmin Live is in dit seizoen in totaal zes keer te zien. Op 10 februari is Kunstenaar Rein Dool de hoofdgast en op 9 maart draait Kunstmin Live om striptekenaar Martin Lodewijk. De hoofdgast van de laatste editie, op 13 april, wordt binnenkort bekendgemaakt.