Theaterweekend: Het Houten Huis & Holland Opera

Ruimtevlucht (vanaf 8 jaar)

Plusprogramma: Snuffel rond in een echt ruimteschip, maak een vlucht door je eigen gedachten en plant je persoonlijke vlag op de nieuwe planeet.

Deze voorstelling is te zien tijdens het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend kun je voor slechts € 5,-/€ 10,- voorstellingen bezoeken. Klik hier voor het volledige Nationaal Theaterweekend programma bij Kunstmin.

Een avontuur in het universum vol beelden, theater, absurde humor, betoverende zang en livemuziek. Als een ruimteschip de verwoeste aarde verlaat op weg naar een nieuwe toekomst, mag alleen het beste van het beste van aarde mee aan boord. Het helderziende meisje en de geleerde giraf hebben tickets weten te bemachtigen. Voor de sterkste gedachte en de puurste liefde zijn eveneens plaatsen gereserveerd. Nadat het ruimteschip is opgestegen, blijkt dat er een verstekeling aan boord is.

‘Met alle tekstuele, visuele en muzikale vondsten onderstreept Holland Opera opnieuw dat het kan: opera met humor en diepgang maken voor jong en oud’ – ★★★★ Theaterkrant over ‘Uitvinders’ van Holland Opera’