Hans Aarsman – Dokter Aarsman

Komische ontdekkingen via persfoto's

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de nieuwe corona-maatregelen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Hans Aarsman is schrijver, fotodetective en fotojournalist. Hij is vooral bekend van zijn wekelijkse rubriek in de Volkskrant waarin hij persfoto’s onder de loep neemt als een detective. Als droogkomische en vlotte spreker doet Aarsman niets liever dan het doen van ontdekkingen door zelf op onderzoek te gaan.

‘Het was de bedoeling dat ik chirurg zou worden. Dat wou mijn moeder tenminste. Is er niet van gekomen. Toch is er een soort van dokter uit me gegroeid. Ik doe niets liever dan de hele dag diagnoses stellen. Het grote verschil met een arts is: bij mij zitten geen patiënten in de wachtkamer. Bij mij zit de rest van de wereld, al het andere dat op een diagnose wacht’, laat Hans weten. In deze voorstelling doet hij verslag van zijn ontdekkingen. Ga dus met Hans mee op zoek langs enerverende ontdekkingen uit het verleden en het heden.

Over zijn vorige theaterprogramma ‘Precies Andersom’ schreef Theaterkrant.nl: ‘Aarsman is een vlotte en geestige spreker, die met zijn observaties geregeld tot fascinerende conclusies komt. Mooi is om hem zo’n analyse live te zien uitvoeren… Aarsman is gezegend met een droogkomisch gevoel voor humor waardoor Precies Andersom bijzonder geestig is.’