Theater Terra – Peter Pan

Naar het toneelstuk van J.M. Barrie (vanaf 6 jaar)

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar.

Na de betoverende onderwaterwereld van ‘De Kleine Zeemeermin’ en het sprookjesachtige ‘Aladdin’ neemt Theater Terra je in deze nieuwe familievoorstelling mee naar het magische Nimmerland. Als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt, is dat het begin van een groot avontuur. Ze leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekt ze het eiland. Daar ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Vlieg mee met Peter en Wendy naar het land waar niets onmogelijk is: Nimmerland.

Marc Veerkamp, script en liedteksten; Wesley de Ridder, regie; Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg, Wouter Smeulders, spel; Fons Merkies, muziek; Kathelijne Monnens, poppen-, decor- en kostuumontwerp; Erwin van den Broek, geluidsontwerp

Naar het toneelstuk van J.M. Barrie.