Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Alles is een reden voor een feestje

Voorleesfeest XL van Stichting Voorlezen (vanaf 4 jaar)

Op 17 november 2019 bestaat Stichting Voorlezen precies vijf jaar. En dat is een goede reden voor een feestje. Iedereen (vanaf 4 jaar) is van harte welkom voor het Voorleesfeest XL. Samen met theatermaker Ferry Spigt is een mooie voorstelling gemaakt over het leven vieren en samen zijn in anders zijn. De Boekenprinses en haar lakei vereren ons met een bezoek! Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen en knutselen en de grote mensen kletsen. Voor allemaal is er wat lekkers te drinken en te eten.

De voorstelling is gemaakt rond het boek Alles is reden voor een feestje van Ingrid en Dieter Schubert. Op de dikke boom in het bos mogen alle dieren hun advertenties ophangen. Maar vandaag hangt er een uitnodiging. Eekhoorn nodigt iedereen uit voor een feestje omdat het een mooie dag was. De andere dieren uit het bos vinden dit maar vreemd. Dat is toch geen goede reden! Maar de wijze Uil legt het uit: ”Alles waar je blij van wordt is reden voor een feestje.”

Ferry Spigt maakt theatervoorstellingen voor kinderen. Theater dat gaat over de wereld en haar mensen, over hoe we anders en hetzelfde zijn.