Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Stefano Keizers – Sorry Baby

Overrompelend & ontregelend

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de nieuwe corona-maatregelen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Dit is een voorstelling in de serie Wanderlust en dat staat voor het verlangen om te reizen en te ontdekken. Poppodium Bibelot & Kunstmin presenteren een uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer voorstellingen zoals deze bezoeken? Check de Wanderlust website.

Met ‘Erg Heel’ maakte hij een overrompelend cabaretdebuut’, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. En nu zegt Stefano Keizers ‘Sorry Baby’. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen. ‘Sorry Baby’.

Stefano is niet alleen cabaretier, maar presenteert ook het tweede seizoen van het televisieprogramma Experimensen op NPO 3. Op ludieke wijze staat cabaretier Stefano stil bij feiten, studies en opvallende onderzoeken waar hij graag meer over wil weten. Dit seizoen schuiven er elke week twee andere bekende gasten aan als panellid. Onder anderen Akwasi, Anniko van Santen, Danny Froger, Donnie, Klaas van der Eerden, Lucille Werner en Wilfred Genee buigen zich over de vragen van Stefano.

‘Een overrompelend cabaretdebuut. Keizers alleen ontregelend noemen doet hem eigenlijk tekort, want deze voorstelling is ook een intelligente deconstructie van het zogenaamd ontregelende cabaret.’ – ★★★★★ NRC Handelsblad over ‘Erg Heel’

Jelle Kuiper, regie; Stefano Keizers, script en spel; Paul Reintjes, decor- en lichtontwerp; Tessel Brühl, kostuums