Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Stef Bos – Tijd

Vol levenslust & fantasie

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de nieuwe corona-maatregelen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Kleinkunstenaar Stef Bos maakte zich onsterfelijk met het liedje ‘Papa’ uit 1991. De nieuwe cd van Stef ‘TIJD’ vormt de basis voor dit theaterconcert, dat de jaren zeventig als vertrekpunt neemt: de verbeelding aan de macht. ‘TIJD’ wordt een theaterconcert over levenslust en fantasie, een avond waarin Stef het kind in ons wakker kust. Hij doet daarvoor ook een greep uit zijn album ‘De Ridder van Toledo’ uit 2019. Een album met liedjes voor kinderen, waarin hun ouders weleens heel andere betekenissen kunnen horen. Stef zorgt deze avond, muzikaal begeleid door een viermansband, al met al voor een kleurrijke optocht van optimisme. Want op een dag ben je grijs en je wordt wat je verzwijgt. Tijd om te gaan leven.

Dirk Jan Roeleven schreef het boek ‘De nieuwe fiets’, over zijn fietstocht van Italië naar Nederland. Stef Bos raakte geïnspireerd door het boek en gebruikte een passage als onderdeel van een lied: De Klim.