Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons
Jacqueline Kleijer spreekt tijdens de Meetup van Kunstmin

Meetup Live – Kinderen online, wat doet dat met ze?

Via livestream in gesprek

In verband met de Week van de Opvoeding deze keer een ‘Meetup‘ in samenwerking met de Gemeente Dordrecht.

Het thema van deze ‘Meetup’ is: ‘Kinderen online, wat doet dat met ze?’. Spreker Jacqueline Kleijer heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met ouders, pubers en kinderen. Ze neemt je mee in de online wereld van kinderen: Wat doen ze online? Waar swipen ze naar links en rechts? Wat zijn de trends? Met wie hebben ze contact en wat doet het met hun ontwikkeling?

Meestal horen we als volwassenen alleen iets over sociale media als er iets mis is gegaan. Daardoor is er al snel een negatief beeld over wat kinderen op internet doen, maar wat maakt het juist aantrekkelijk? Hoe heb je als ouder invloed op het online gedrag van je kind? Hoe houd je het leuk en veilig? Kortom: Wat zijn de do’s en don’ts in de mediaopvoeding van je kind.

Kijk, luister en praat online mee over een actueel maatschappelijk thema, doe inspiratie op én deel je mening. Meedoen kan via een livestream vanuit de Kleine Zaal van de Schouwburg. De livestream bekijk je via YouTube.

Van de Bibliotheek AanZet en Kunstmin verschenen eerder dit jaar ‘Meetups’ over de thema’s ‘Werken en ondernemen’, ‘Man, vrouw en alles daartussen’, ‘Werken & leven in balans tijdens corona’ en ‘Liefde, werk & eenzaamheid. Jongeren ten tijde van corona’.