Silent Comedy

1 koptelefoon, 2 kanalen & 4 mega grappige cabaretiers

Je ziet niet wat je hoort! Een koptelefoon, twee kanalen en vier mega grappige cabaretiers. Een totaalbeleving waar jij controle over hebt! Jij kiest naar welke van de twee kanalen je luistert terwijl de hele zaal naar hetzelfde schouwspel kijkt. Voor de fans van ‘Silent Disco’, maar eigenlijk voor iedereen die zin heeft in een avondje lachen. Silent Comedy is een heerlijk komisch experiment en een van de grappigste voorstellingen die je gaat zien.

Bij binnenkomst krijg je een koptelefoon die kan switchen tussen de mics van vier improvisatie-acteurs. En dat levert nogal hilarische momenten op. Luister jij naar een beleefd gesprekje tussen twee komieken die een blind date naspelen? Of kies je voor wat er echt in het hoofd omgaat van deze twee ‘daters’? Jij kiest welk verhaal je wilt horen. Zappen mag. Deze show laat zich het beste omschrijven als een kruising tussen de Lama’s, Lucky TV en Silent Disco. Oftewel, hilarisch improvisatie cabaret.

Om je op te warmen beginnen we met een pre-party. En ook na de voorstelling is de pret nog niet voorbij. Tijdens de afterparty zijn er meerdere kanalen waar je uit kunt kiezen. Zo stopt het lachen niet wanneer het doek valt en kan je zelfs een dansje wagen in de Silent Disco.

In augustus stond Silent Comedy al op Lowlands en stroomde de zaal rap vol.