Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2

Feestelijke coming-out revue

Musicalacteur Kelvin Wormgoor vervangt Freek Bartels, die een rol is gaan spelen in een andere theaterproductie. De zeer ervaren en talentvolle Kelvin Wormgoor heb je mogelijk al eerder zien spelen in Wicked, Petticoat, Sunset Boulevard en The Wiz.

‘De Alex Klaasen Revue – Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek en vijf sterren in de pers. ‘Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen’, kopte de Volkskrant. Showponies 2 is opnieuw laaiend enthousiast ontvangen.

Alex Klaasen en zijn team trakteren je op een spetterend vervolg, een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, verkleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden, met op het affiche naast stralend middelpunt Alex Klaasen, Kelvin Wormgoor, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

Gijs de Lange, regie; Esther Habbema, co-regie; Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen, teksten; Alex Klaasen, Kelvin Wormgoor, Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a., spel; Daan Wijnands, choreografie; Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker, muziek; Arno Bremers, kostuums

‘Alex Klaasen excelleert in meest persoonlijke show over écht uit de kast komen’ – ★★★★★ NRC

‘Showponies 2 is een feestelijke coming-out revue, met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau’ – ★★★★ De Volkskrant