De Alex Klaasen Revue – Showponies 2

Vervolg op Showponies

‘De Alex Klaasen Revue – Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek en vijf sterren in de pers. ‘Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen’, kopte de Volkskrant.

Alle reden dus voor alleskunner Alex Klaasen en zijn team om je te trakteren op een spetterend vervolg, een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, verkleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden, met op het affiche naast stralend middelpunt Alex Klaasen ook nu de namen van Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

(de Volkskrant ***** over ‘De Alex Klaasen Revue – Showponies 1)

Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen. (…) Van zo dichtbij zagen we Alex Klaasen nog nooit, in dit nieuwe hoogtepunt in zijn carrière.

(De Telegraaf ***** over ‘De Alex Klaasen Revue – Showponies 1’)

Een knotsgek pleidooi om jezelf te mogen zijn. (…) De voorstelling zit ongelooflijk geraffineerd in elkaar. Wat op het eerste gezicht vooral een hoop vrolijke kolder bij elkaar lijkt, blijkt bij nader inzien wel degelijk zeer gelaagd. (…) Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment.

Gijs de Lange, regie; Esther Habbema, co-regie; Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen, teksten; Alex Klaasen, Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a., spel; Daan Wijnands, choreografie; Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker, muziek; Arno Bremers, kostuums