Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Ruth Jacott – Ruth Live

Nieuwste show van stijlvolle diva

Deze voorstelling is genanuleerd vanwege de corona maatregelen. Kunstmin zoekt een nieuwe datum voor deze show. Tickethouders ontvangen persoonlijk bericht.

Met hits als ‘Hartslag’, ‘Vrede’, ‘Leun Op Mij’, ‘Ik Ga Door’ en ‘Blijf Bij Mij’ zong Ruth zich recht in de harten van haar fans. Komend seizoen komt de chique en stijlvolle diva opnieuw naar het theater. Samen met haar geweldige liveband brengt ze een show die puur en alleen om de muziek draait. Meer heeft de powervrouw met de gouden stem ook helemaal niet nodig voor een meeslepende show. Natuurlijk komen haar grote hits langs, maar ook verrassend ander repertoire.

Vorig jaar bezocht Ruth Jacott een concert van Emeli Sandé in Brussel. Sandé sloot haar show af met het nummer Same Old Feeling. Ruth zat ten tijde van haar concertbezoek vol in de voorbereidingen voor haar eigen tour. Het nummer liet haar niet los en dus vroeg de zangeres Frank Houtappels, één van haar favoriete tekstschrijvers, samen met haar en Lyanca Verver een vertaling te maken van het lied. Dat werd: ‘Wat Ik Ooit Voelde’. Avond aan avond zingt Ruth Jacott het lied ‘Wat Ik Ooit Voelde’ in haar gloednieuwe voorstelling Ruth Live. Bij veel bezoekers viel dit nummer dusdanig in de smaak, dat Ruth Jacott heeft besloten een live-registratie van het nummer te uit te brengen.