Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Passie voor Theater

Drechtstedenaren de vloer op

Na het succes van Passie voor Muziek presenteert Kunstmin een nieuwe productie: Passie voor Theater. In deze serie delen amateurmakers en -spelers uit de regio Drechtsteden hun passie voor theater. Vanavond geven de gezelschappen Peter de Liefde en BinnensteBuiten op eigen wijze de avond invulling. Uit pure passie. Voor u.

Peter de Liefde – Fuck het Vallen van het Blad!
Wat valt er nog wat te dromen als je de 50 ruim gepasseerd bent? Heb je nog idealen of is het allemaal te laat? ‘Fuck het Vallen van het Blad!’ is een kleinkunstliedjes programma over de sores die de gevorderde leeftijd met zich meebrengt. Soms weemoedig, vaak met een kwinkslag.

…nu drink ik zelfs alleen spa rood
Ik eet slechts groene blaadjes
Of één  sneetje Sesambrood
Maar dan wel  alleen de zaadjes
En van huzarenslaatjes
Enkel de tomaatjes
Van vis alleen de graatjes
En van gatenkaas de gaatjes…

Kleinkunst Ensemble Peter de Liefde is trots op de Nederlandse kleinkunsttraditie. Ze laten zich graag inspireren door liedschrijvers als Lennaert Nijgh, Ivo de Wijs, George Groot, Jeroen van Merwijk en Harry Jekkers.

Peter de Liefde, zang en tekst; Rein Top, piano en fluit; Leo Baas, gitaar; Rob Troost, basgitaar; Rein Top, Leo Baas, Rob Troost, Peter de Liefde, muziek; Evert de Vries, regie; Jasper Stam, decor; Frits Schouten, techniek

BinnensteBuiten – Zing dan!
Theatergroep BinnensteBuiten begon in 2008. De groep daagt zichzelf elk seizoen uit met het zich eigen maken van een nieuwe stijl en vorm.  Dit keer zijn ze gedoken in de wereld van het muzikale cabaret.

Manon wil wat Kevin kan. Waarom wordt iedereen in een zaal stil als Kevin zingt. Wordt de kunst serieus genomen? Of blijft het slechts een kunstje?

Kevin Hordijk, Manon van Noort, spel