Passie voor Theater

Drechtstedenaren de vloer op

Na het succes van Passie voor Muziek presenteert Kunstmin een nieuwe productie: Passie voor Theater. In deze serie delen amateurmakers en -spelers uit de regio Drechtsteden hun passie voor theater. Vanavond geven de gezelschappen Het Masker en Walter S. op eigen wijze de avond invulling. Uit pure passie. Voor u.

Het Masker – Together
Van productie, decor- en kostuumontwerp tot regie: Theatergroep Het Masker is een echte doe-het-zelf toneelvereniging. Deze enthousiaste groep uit Papendrecht werkt in hun vrije tijd aan verschillende voorstellingen uit verschillende genres. Het belangrijkste doel? Het publiek een mooie en gezellige avond uit bezorgen.

De satire ‘Together’ gaat over een maatschappij waarin social media steeds meer controle uitoefent op de samenleving. Dit geheel in de stijl van George Orwell’s ‘1984’, de tv-serie ‘Black Mirror’ en de film ‘The Circle’. Met veel herkenbare en grappige situaties.

Sander van den Brink, schrijver; Astrid Ponsioen, regisseur; Roy Batenburg, Danny Meulmeester, techniek; Lonneke de Raad, Jannie Hobers, grime; Henri Barzilay, Marjan van Dijk, Roos Drouen, Bart Faasse, Matilde Hobers, Wim Huisman, Ilonka van der Kaag, Wanda Koppenol, Esmée Nieuwpoort, Jeroen van Tilburg, Ingrid van de Wijngaart, Ursula Wouters, spel

Walter S. – Kosmosis I
Vijf jaar intensieve capsuletraining gingen vooraf aan deze dag. We zien twee kosmonauten die aantreden om een belangrijke mededeling van hun commandant te vernemen. Er is gebak, er zijn medailles en er zijn lovende woorden. Kan het aftellen voor de bemande missie Kosmosis I eindelijk beginnen?

De roots van Walter S. liggen in Rotterdam en Dordrecht. Hun eigenzinnige voorstellingen worden geprezen door vakjury’s en zijn geliefd bij het publiek van diverse theaterfestivals.

Walter S. bestaat uit Fieke Spanjers, Cyriel van Rossum, Leendert Smit. Walter S., tekst; Walter S., Marga van Lonkhuijsen, regie