Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Passie voor Muziek

Met elkaar muziek maken

Zingen en samen muziek maken is geweldig. Veel mensen spelen in hun vrije tijd in een orkest of zingen in een koor. Tijdens dit seizoen gaan amateurorkesten en amateurkoren uit de hele regio met elkaar aan de slag en geven zij samen een concert in de Grote Zaal. Vandaag verzorgen Vocal Group Lava, KLINK! en Different Koek het programma. Uit pure passie. Voor u.

See and hear, it’s Different Koek. Plezier in samen zingen, kwaliteit en nieuwe uitdagingen staan bij deze groep uit omgeving Ridderkerk en Dordrecht voorop. Eerder schitterde de vocalgroup al in de musical Jesus Christ Superstar van de Drechtsteden. Hun eigen concerten zijn dynamische tijdreizen door de popmuziek, van de sixties tot heden.

De 10 fanatieke leden van zanggroep KLINK! studeren o.l.v. Ruben Weverling elk jaar een compleet nieuw programma in. Ze laten pop, filmmuziek, jazz, cabaret, musical en wereldmuziek horen, variëren ballads met up-tempo songs of zingen a capella. Beluister hieronder hun versie van The Cave van Mumford & Sons.

Neem 8 vrouwen, vurig en vlammend, stoer en sprankelend met een passie voor sámen a capella zingen en je zegt: Vocal Group Lava. Met stem en lijf als instrument kleuren ze een lied en geven het vorm; van groots en meeslepend naar klein en verstild. Lava stroomt en brengt gloedvol repertoire.