Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Passie voor Muziek

Met elkaar muziek maken

Veel mensen spelen in hun vrije tijd in een orkest, harmonie of zingen in een koor. Tijdens dit seizoen gaan amateurorkesten en amateurkoren uit de regio Drechtsteden met elkaar aan de slag en geven zij samen een concert in de Grote Zaal. Tijdens de tweede editie van dit seizoen verzorgen Swinging For All, Medleykoor, BN-Koor en Bell’Odie het programma.

Swinging For All
Zingen, gezelligheid en plezier staan hoog in het vaandel bij Swinging For All. Dit koor bestaat uit dames en heren die geen genoeg kunnen krijgen van Nederlandstalige liedjes van toen én nu. Van verpleeghuizen tot korenfestivals, overal zingt het publiek vrolijk met deze club mee. Met verrassende acts maakt Swinging For All elk concert onvergetelijk.

Medleykoor & BN-Koor
Medleykoor brengt een ode aan het ontroerende repertoire van liedzanger Benny Neyman. Samen met het BN-Koor zingen ze zijn grootste hits en onbekendere liederen. Ook liedjes van artiesten waarmee Benny een speciale band had, zoals Rob de Nijs, passeren de revue.

Bell’Odie
De Franse meisjesnaam Odie betekent ‘melodie’ en bell staat natuurlijk voor ‘mooi’. De fraaie melodieën van het close harmony koor Bell’Odie worden vertolkt door vijftien zangeressen. Zij zingen voornamelijk Engelstalig repertoire. Dus genieten geblazen met klassieke nummers als ‘And So It Goes’ van Billy Joel tot recentere songs als ‘The Best Day Of My Life’ van American Authors.