Oud & Nieuw met Marjolein Meijers

Marjolein ontvangt Marcel de Groot

De entreeprijs is inclusief lunch, exclusief consumpties

Marjolein ontvangt vandaag Marcel de Groot. Bekijk de volledige reeks Oud & Nieuw met Marjolein Meijers.

Lange tafels met heerlijk eten, verhalen, muziek en een verrassende gast op bezoek. Dat is ‘Oud & Nieuw’ met Marjolein Meijers. ‘Het voelt net zo vertrouwd en ontspannen als een avond thuis met goede vrienden!’ Dat was het meest gehoorde compliment tijdens de reeks vorig jaar tijdens ‘Het jaar uit met Marjolein van 2018’. Daarom een nieuwe traditie, en een nieuwe editie van deze heerlijke muzikale, vrolijke eindejaarsvoorstelling met een speciaal voor deze reeks geschreven nieuw winterverhaal.

Hoe gaat de middag eruit zien? Marjolein zegt hierover: Na een smaakvol voorgerecht vertel ik een prachtig nieuw eindejaars verhaal met muziek, over afscheid en nieuwe hoop. Na de tweede gang heerlijk eten ontvang ik mijn hoofdgast van die avond en geniet je mee van een persoonlijke terugblik op 2019. Natuurlijk ook  muzikaal omlijst, omdat mijn gasten allemaal uit de muziek en het theater komen. Na de derde gang, tenslotte, besluiten wij de middag met een met prachtig blok muziek. Wees er snel bij want de vier avonden lopen gauw vol!

Vier dus dit jaar tweede kerstdag of zwaai een van de andere laatste dagen van 2019 feestelijk uit, samen met Marjolein Meijers in onze Kleine Zaal. Samen met haar vaste multi-instrumentalisten Walter en Onno Kuipers ontvangt Marjolein elke dag een andere bijzondere gast.