Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Oud & Nieuw met Marjolein Meijers

Marjolein ontvangt Maurice Hermans

De entreeprijs is inclusief maaltijd, exclusief consumpties

Marjolein ontvangt vandaag Maurice Hermans. Bekijk de volledige reeks Oud & Nieuw met Marjolein Meijers.

Lange tafels met heerlijk eten, verhalen, muziek en een verrassende gast op bezoek. Dat is ‘Oud & Nieuw’ met Marjolein Meijers. ‘Het voelt net zo vertrouwd en ontspannen als een avond thuis met goede vrienden!’ Dat was het meest gehoorde compliment tijdens de reeks vorig jaar tijdens ‘Het jaar uit met Marjolein van 2018’. Daarom een nieuwe traditie, en een nieuwe editie van deze heerlijke muzikale, vrolijke eindejaarsvoorstelling met een speciaal voor deze reeks geschreven nieuw winterverhaal.

Vier dus dit jaar tweede kerstdag of zwaai een van de andere laatste dagen van 2019 feestelijk uit, samen met Marjolein Meijers in onze Kleine Zaal. Samen met haar vaste multi-instrumentalisten Walter en Onno Kuipers ontvangt Marjolein elke dag een andere bijzondere gast.

Vanavond ontvangt Marjolein Maurice Hermans. Je kunt wel zeggen dat Maurice in het theater geboren en getogen is. Als zoon van Toon Hermans assisteerde hij zijn vader op alle fronten. Na een onderbreking van zijn theateraspiraties schreef hij het boek ‘Mijn vader’. Hij begon Stichting Toon Hermans en is nu adviseur voor de producties van de Toon Hermans BV. Hij trekt langs theaters met een speciaal programma, waarin de mooiste, leukste en bekendste liedjes van Toon worden gezongen.

Hoe gaat de avond eruit zien? Marjolein zegt hierover: Na een smaakvol voorgerecht vertel ik een prachtig nieuw eindejaar verhaal met muziek, over afscheid en nieuwe hoop. Na de tweede gang heerlijk eten ontvang ik mijn hoofdgast van die avond en geniet je mee van een persoonlijke terugblik op 2019. Natuurlijk ook  muzikaal omlijst, omdat mijn gasten allemaal uit de muziek en het theater komen. Na de derde gang, tenslotte, besluiten wij de avond met een met prachtig blok muziek. De namen van de speciale gasten die Marjolein ontvangt, onthullen wij dit najaar. Wees er snel bij want de vier avonden lopen gauw vol!