Nieuwjaarsconcert FUSE

Live

Dit concert kun je bezoeken met de Kunstmin Pas, lees meer over deze Pas.

Stap kleurrijk en energiek het nieuwe jaar binnen met dit feestelijke en fantastische concert. FUSE prikkelt, schuurt en vonkt. In de wereld van dit eigenzinnige ensemble hoor je combinaties van klassiek, jazz, swing, volksmuziek en minimal music. Met hun eigen bewerkingen transformeert FUSE de muziek van onder meer Maurice Ravel, Nils Frahm, Miles Davis Manuel de Falla, en Simeon Ten Holt. Een niet-te-missen kick-off van 2020!

FUSE speelt zich al jaren in de kijker als de huisband van het tv-programma Podium Witteman en sindsdien volgden honderden optredens, van rokerige clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. Ook het Energiehuis deed FUSE al een keer eerder aan.

De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in het repetitiehok, dat alles zit in het DNA van FUSE. De ensemble leden zijn op elkaar ingespeeld en praten aanstekelijk over de muziek die ze je voorschotelen.

Julia Philippens, Emma van der Schalie, Adriaan Breunis, viool; Mascha van Nieuwkerk, cello; Tobias Nijboer, contrabas; Daniel van Dalen, percussie