Meneer Monster (vanaf 4 jaar)

De Rovers

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 4 jaar.

Kunstminlab
Een uur voor de voorstelling kun je naast alle andere leuke activiteiten, samen met de bedenkers van theaterhondje Sieb, Gerard de Bruyne en Jose Vingerling, kleuren en knutselen in het Theatercafé!

Drie grimmige rovers wonen in een donkere wereld waar kleur zeldzaam is. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en ieders leven wat meer kleur te geven. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games haalt Meneer Monster alles uit de kast om je te laten genieten familievoorstelling vol visuele comedy en livemuziek.

Na jeugdtheaterhits als ‘Over een kleine mol’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut’ (de laatste titel werd bekroond met de Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018) zien wij opnieuw uit naar de nieuwste familievoorstelling van Meneer Monster.

Julian Louis, regie; Olaf van de Ven, Christiaan Bloem en Chris Koopman, spel; Erik Hofland, muziek; Morgana Machado Marques, decor; Dymph Boss, kostuums; Jan Fedinger, licht