Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Meetup Live – Liefde, werk & eenzaamheid. Jongeren ten tijde van corona

Via livestream in gesprek

De Bibliotheek AanZet en Kunstmin presenteren ‘Meetup Live’. Kijk, luister en praat online mee over een actueel maatschappelijk thema, doe inspiratie op én deel je mening. Meedoen kan via een livestream op Kunstmin TV.

Dit keer is het thema: ‘Liefde, werk en eenzaamheid. Jongeren ten tijde van corona’. In een maatschappij waar alles steeds sneller lijkt te gaan en er constant grote veranderingen zijn, wordt de stem van jongeren steeds belangrijker. Zij zijn immers de toekomst. Maar hoe vergaat het hen in deze periode? Tijdens deze ‘Meetup Live’ gaan we zowel met jongeren op locatie als online in gesprek over onderwerpen als werk, liefde en eenzaamheid ten tijde van corona. We vragen hen om hun ervaringen en bevindingen te delen. Moderator Mayhar Zarrinphaker (Sociaal ondernemer bij De Werkshop) leidt het gesprek.

Je kunt natuurlijk ook meedoen aan het gesprek!

  • Vooraf: stuur een mailtje met daarin je vraag. Je vraag wordt dan meegenomen in de live uitzending.
  • Live: chat mee tijdens de livestream. Let op: log in met je Google-account om mee te kunnen chatten.
  • Achteraf: stuur een mailtje en je krijgt persoonlijk antwoord op jouw vraag.

De Bibliotheek AanZet en Kunstmin presenteren een nieuw seizoen Meetups. Praat elke maand mee over actuele maatschappelijke thema’s, doe inspiratie op én deel je mening. Geen debat, maar ‘gewoon’ een goed gesprek onder leiding van een moderator. Dit keer niet live, maar via een livestream.