Masha en de Beer Live! (vanaf 2 jaar)

Voor het eerst in het theater

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 2 jaar.

Kom plezier maken! Vanaf 1 uur voor aanvang kun je je komen verkleden, spelen, en een speurtocht doen in de Schouwburg. Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. 

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is een grote bruine beer. Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. De ondeugende Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal  maken van Masha en de Beer Live! een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!