Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Martin Oei & Club Classique

Prachtige kamermuziek

Dit concert kun je bezoeken met de Kunstmin Pas, lees meer over deze Pas.

De jonge pianist Martin Oei (1996) vervangt de voor dit concert eerder aangekondigde Camiel Boomsma. Op het programma staat het tweede pianoconcert van Chopin in een kamermuziekversie met ensemble Club Classique. Daarnaast speelt Martin Oei ´Vier Impromptus’ van Schubert. Bekijk nu alvast het fragment van Martin tijdens zijn concert in 2019 in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Over Martin Oei
Hij begon op zijn negende met piano spelen, een jaar later nam de Young Musicians Academy van Fontys Conservatorium hem aan als student. Vanaf dat moment volgde hij pianoles bij Jelena Bazova. Sinds 2012 ondersteunt Classic Young Master Martin Oei met muzikale programma’s voor o.a. de Hermitage en het Dordrechts Museum. In 2018 behaalde Oei cum laude zijn Bachelor diploma in het Conservatorium in Utrecht. Hij won diverse prijzen (o.a. Prinses Christina Concours, Jong Muziektalent Nederland, Young Pianist Foundation, Steinway & Sons). Hij gaf recitals bij het Grachtenfestival, het Beethovenfest (Bonn) en bij het Internationaal Kamermuziekfestival van Janine Jansen.

Martin Oei, piano; ‘Club Classique’ bestaat uit Myrthe Helder, Rada Ovcharova, viool; Emlyn Stam, altviool; Leonard Besseling, cello