Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Marjolein Meijers – Simpel mooi bestaan

Hartverwarmende muziek

Marjolein Meijers is een vertrouwd gezicht bij Kunstmin. Deze rasmuzikant en verteller pur sang weet je in het hart te raken. Zowel in haar eigen programma’s met haar vaste twee muzikanten Walter Kuipers en Onno Kuipers, maar ook als mede-presentator van de talkshow Kunstmin Live, en als performer en gastvrouw in haar eigen eindejaarsshows bij Kunstmin.

Ze wordt wel Rotterdamse Brigitte Kaandorp genoemd. Samen met haar vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers weet ze je te ontroeren. ‘Een Simpel mooi bestaan’ is een bruisende voorstelling met eigen composities en eigen teksten. Kwaliteit van Rotterdamse bodem met een zoen uit Dordrecht. In haar nieuwste voorstelling neemt zij je mee op wereldreis, boordevol nieuwe Nederlandstalige liedjes en ontroerende verhalen. We stappen op in Rotterdam en trekken via Ierland, Bulgarije en Turkije naar Amerika.

Over Marjolein
Marjolein Meijers maakt al jarenlang muziek, al meer dan 40 jaar. Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot, en solo en nu dus al weer enige tijd met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers.