Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Maas Theater en Dans – Loslopend Wild (vanaf 8 jaar)

Dans vol grappen

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar. 

Gratis theaterworkshop vanaf 13.00 uur
Samen met een workshopdocent van Theaterdansgroep Maas werk je naar een eigen Loslopend Wild voorstelling toe. Eerst speel je samen een stukje uit Loslopend wild, dan voeg je er met de groep iets nieuws aan toe. Aan het einde van de workshop wordt de ‘voorstelling’ gepresenteerd en ben je zelf loslopend wild geworden. De workshop is gratis en duurt van 13:00 tot 13:45 uur. Meld je aan door een mail te sturen naar info@kunstmin.nl.

Loslopend Wild is een reeks van drie energieke voorstellingen vol humor voor iedereen van acht jaar en ouder. Playstation is een explosieve en theatrale dansmix over gamen en een vlucht uit de realiteit. Kronkel is een fantasierijke performance met maskers waarin twee mensen steeds een andere gedaante aannemen. In de voorstelling Vlieg! bluffen twee acteurs zichzelf de ruimte in, met veel kinderlijke fantasie en opschepkunst. En geloof het of niet: ze vliegen.

‘Zo innemend (…) dat je zelf met beide voeten van de grond gaat.’ Volkskrant

‘De energie van al dit jonge theatertalent is veelbelovend en fijn om naar te kijken.’ Scènes

Playstation: Art Srisayam
Kronkel :Jef van gestel
Vlieg: Rosa van Leeuwen en Jurrien Remkes