Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Maas theater en dans – Lampje (vanaf 8 jaar)

Muzikaal avontuur

Plusprogramma: volg voorafgaand aan de voorstelling (begint om 18.30 uur) een workshop met een theaterdocent en schrijver. Een stoomcursus waarin je leert hoe je verhalen schrijft om vervolgens als speler in elkaars verhalen te stappen.

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar.

Lampje is de dochter van een vuurtorenwachter. Ze ontmoet geheimzinnige zeewezens, trieste kermisklanten en woeste piraten in een voorstelling met poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes. Steeds weer overtreft Lampje zichzelf in het dapper, volhardend en liefdevol zijn. Naar het succesvolle, prijswinnende jeugdboek van Annet Schaap.

Moniek Merkx (naar het gelijknamige boek van Annet Schaap), bewerking en regie; Anne Fé de Boer (vanaf 25 feb Anna Nijenhuis), Rosa van Leeuwen, Carmen van Mulier, Freek Nieuwdorp en Gianni Noten, spel; Djurre de Haan, composities; Djurre de Haan en David Corel, livemuziek; Sanne Danz, decor; Nicky Nina de Jong, kostuums; Gé Wegman, licht

‘Spannende momenten worden voor het jongere publiek mooi gedoseerd met de nodige humor’- Telegraaf