Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Maas Theater en Dans – Hallo Familie (vanaf 8 jaar)

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar. 

Kom plezier maken! Vanaf 1 uur voor aanvang kun je je komen verkleden, spelen, en een speurtocht doen in de Schouwburg.

Wonderlijk, hartverwarmend danstheater voorstelling met grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben maar die er gewoon altijd zijn. Vader en moeder vieren feest en oma komt op visite. De nacht is lang, het is druk in huis en jij kunt maar niet slapen. Het lijkt wel een avontuur: knuffels komen tot leven en grote mensen maken een dansje op tafel.

Naast de zeven professionele performers spelen er ook een oma en een kind uit Dordrecht mee. Oma wordt gespeeld door Katherine Youssefi en het kind door Mila Palit.

Moniek Merkx over Hallo Familie: ‘Je blijft altijd kind, ook als je veertig bent. En als je drie bent kan je je soms zo ernstig voelen, dat je het liefst met een lange baard bij de kachel zou willen zitten. Ik stel me een grote huiskamer voor waarin een groep gasten een geheimzinnig familiespel speelt. De kinderen worden steeds volwassener, de volwassenen gedragen zich als kleuters. Ze dansen op tafel tot het ochtendgloren.’

Moniek Merkx, concept & regie; Anne Fé de BoerMarieke DermulCherella GesselGihan KosterHali NetoFreek NieuwdorpJurriën Remkes, cast; Joop van Brakel, muziek; Art Srisayam, choreografie; Sanne Danz, decor; Nicky Nina de Jong, kostuums; Gé Wegman, licht