Maas Theater en Dans en Nederlands Kamerkoor – Beauty en het beest (vanaf 8 jaar)

Betoverend plezier voor iedereen

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar. 

Welk meisje heeft de moed om een monster te kussen? Dat monster is wel vies, dik en afstotelijk. Maar sóms moet je doorzetten, desnoods met je ogen dicht. Zo word je de held in een onvermijdelijk liefdesverhaal. Geniet ook van dit muzikaal theaterspektakel met precies zo’n moedig meisje, een verwende prins, bediendes, goocheltrucs en een zingend bos. Betoverend plezier voor iedereen.

Rennend achter een gouden bal aan, raakt Beauty verdwaald in de bevroren wereld van het beest. Beauty moet aardbeien plukken in de sneeuw, slapen bij een poel, uren dansen op het mos. En maar blijven volhouden, totdat het monster een prins wil worden. Gelukkig wordt ze geholpen door een groep echte kinderen die ook door het sprookjesbos dwalen.

Beauty en het beest wordt gespeeld door acht professionele acteurs / dansers, acht zangers van het Nederlands Kamerkoor en acht kinderen en jongeren uit de regio.