Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Maas Theater en Dans – De Jokkebrokker (vanaf 6 jaar)

Hoe herken je een leugen?

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar. 

Plusprogramma: Kom je voorafgaand aan de voorstelling plezier maken tijdens het KunstminLab? Kom je toneelspelen en meedoen aan een kampioenschap jokken vanaf 13:00 uur?

Monsieur Fantastique Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd begint hij langzaam te geloven dat hij écht kan toveren. De baas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden. Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel?

‘De voorstelling is leerzaam, heeft humor en zet je aan het denken over de definitie van liegen.’ – I Love Theater

‘Kinderen die voluit meeleven, ouders op het puntje van de stoel, en dat bij een verhaal over waarheden en leugentjes: wat wil je nog meer (…) De Jokkebrokker van Maas theater en dans en Wat We Doen is weer zo’n productie waar je blij uit komt. Een 6+ voorstelling, maar maak er gerust 100- van. Dat is het leuke aan goed jeugdtheater. (…) een inventief en aanstekelijk spel met waarheid en leugens, met lol en verdriet, en met zowel grappige (rijm)teksten als een sterke choreografie, tot slapstick aan toe.’  – ★★★★ Dagblad van het Noorden

Floris van Delft, concept & regie; Floris van Delft, Wolter Muller, tekst; Michiel Blankwaardt, Rochelle Deekman, Stacyian Jackson, spel