Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Matinee: List, Shaffy & Piaf

Renee van Wegberg e.a.

Lees de enthousiaste recensie van de Theaterkrant over deze productie die eind september in premiere ging

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Musical Award Winnaar (2017) wordt Renée van Wegberg omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan. Een theatershow met een zogenaamd ‘randje’. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en het publiek zal worden verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.

‘Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf’ – ★★★★ AD

‘Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady’ – ★★★★★ Theaterparadijs

‘Renee van Wegberg maakt van Zeg me dat het niet zo is en De verzoening ware kunststukjes. ‘– Parool

Naast Renée van Wegberg ziet u onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme.

Over Job Greuter
De talentvolle Job Greuter doet mee in deze show en was vorig seizoen intensief als componist, repetitor en uitvoererend musicus betrokken bij de Kunstmin kerstproductie De Notenkraker.