Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Lieke Benders – Niet wiet, wel nel (vanaf 6 jaar)

Naar het verhaal van Joke van Leeuwen

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de corona-maatregel (COVID-19) om voorstellingen met meer dan 100 bezoekers te annuleren tot en met eind maart 2020. Kaartkopers ontvangen binnen een week persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Kom vanaf een uur voor de voorstelling alvast spelen bij Kunstmin. Doe de avontuurlijke Sieb-speurtocht, kom je verkleden of ga samen knutselen en tekenen. Ook het Theatercafé is geopend.

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar.

Wiet wil bij Nel zijn en Nel bij Wiet. Maar vaak is er wat mis en is Wiet boos op Nel of Nel op Wiet. Ze willen wel lief zijn, maar vaak lukt het niet. ‘niet wiet, wel nel’ gaat over de liefde en dat je elkaar soms wel leuk vindt en soms ook niet. Ook grote mensen vinden dat ingewikkeld. Soms kan een klein probleem volledig uit de hand lopen. En zo ineens kun je daar dan weer samen om lachen.

Na afloop staat in de foyer de speciale ‘soep-met-luf-kar’. In deze speciale kar vol verrassingen wordt verse ‘tomatensoep met luf’ bereid met vele verse en geheimzinnige ingrediënten. Je mag een (gratis) kopje soep proeven.

 

Joke van Leeuwen, tekst; Lieke Benders, regie en concept; Eva Zwart, Gerrit Dragt, Hans van Cauwenberghe e.a., spel en muziek