Lang geleden (vanaf 6 jaar)

Allemaal echt gebeurd!

Plusprogramma: Ontmoet na de voorstelling de cast van Lang Geleden tijdens de Meet & Greet! Voorafgaand aan de voorstelling kun je deelnemen aan een Geschiedenis Experience! Verschillende activiteiten die te maken hebben met de Nederlandse Geschiedenis, doe je mee? Ook is er voorafgaand aan de voorstelling tussen 13:00-14:00 uur een voorleesheld aanwezig!

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar. 

Stap in de tijdmachine en vlieg langs de Nederlandse geschiedenis. Je staat oog in oog met prins Willem van Oranje, met Hugo de Groot die in een boekenkist uit Slot Loevestein wist te ontsnappen en met de jonge Jacoba van Beieren, die op haar vijfde werd uitgehuwelijkt aan een Franse prins. Met kleurrijke decors en kostuums, swingende muziek en veel humor geniet jong én oud van onze vaderlandse geschiedenis. Allemaal echt gebeurd!

‘Is het mogelijk om de jeugd te boeien met een geschiedenisvoorstelling? Na het zien van de familievoorstelling ‘Lang Geleden…’ is het antwoord volmondig JA! De chemie tussen de vier spelers is uitmuntend. Bijzonder is ook dat de muziek ook live is en door de cast verzorgd wordt.’ – I Love Theater

‘Lang geleden… is zowel historisch getrouw als fantasierijk en laat precies zien dat het goed vertellen van spannende verhalen de kracht is van zowel geschiedenis als theater.’ – ★★★★ Theaterkrant