Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

D-Sound – Kypski & Binkbeats

Sound, technologie & podiumkunsten

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de corona-maatregel (COVID-19) om voorstellingen met meer dan 100 bezoekers te annuleren tot en met eind maart 2020. Kaartkopers ontvangen binnen een week persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Het innovatieve D-Sound is een reeks voorstellingen van Kunstmin i.s.m. musicus en host Carlo de Wijs, die inzoemt op de mix van technologie, muziek & podiumkunsten. Do 19 maart staan Kypski en Binkbeats en op do 14 mei staat Smartphone Orchestra in de schijnwerpers.

Elke D-Sound avond bestaat dit seizoen uit een mix van muziek en korte interviews, met veel ruimte voor het publiek om vragen te stellen. Dit innovatieve concept laat je kennis maken met podiumkunstenaars die met behulp van technologie hun muziek componeren en uitvoeren. Terugblikken naar fragmenten van de allereerste editie?

Kijk, luister, praat mee en geniet. Een nieuw theatraal concept voor alle leeftijden, liefhebbers en nieuwsgierigen.

Kypski
Thomas Elbers, alias Kypski, is diskjockey en producent. Hij werd zesvoudig nationaal scratchkampioen, stortte zich vervolgens op produceren, draaide overal ter wereld (van Paradiso tot Glastonbury!), richtte een band op met C-Mon, en bracht een soloplaat uit: Wreck Fader (2014). Na zijn chop- en remixplaat Wrecked & Packed (2017) verschijnen sinds kort nieuwe remixes en solo-singles, en maakt Kypski de opmars naar nog meer nieuw materiaal en een nieuwe liveshow waarin zijn eigen modulaire Syntablism-systeem en snelle improv centraal staan.

Binkbeats
Op het podium brengt Frank Wienk, alias producer, multi-instrumentalist en componist Binkbeats, een ontzagwekkend schouwspel waarin looping en livemuziek met machinale precisie en muzikaliteit samensmelten. Hij plaatste zichzelf wereldwijd in de kijker met zijn Boiler Room-videoserie Beats Unraveled. Met dit concept zette hij tracks van grote namen als Aphex Twin, Flying Lotus en J. Dilla met bijzondere, akoestische instrumenten in een ander daglicht. Zijn shows zijn uniek en een verademing om naar te kijken.