Kunstmin Live Zomereditie

Muzikaal feestje in tuin van Kunstmin

Extra genieten tijdens deze feestelijke avond? Verzeker jezelf van een goede zitplaats op het terras, een heerlijke borrelplank én een halve fles wijn om lekker niet te delen. Bestel het arrangement voor € 12,50 per persoon. Liever samen in het gras picknicken? Bestel het picknicktasje voor € 17,50 per 2 personen gevuld met een plaid, fles bubbels, chips & nootjes.

In de tuin van Schouwburg Kunstmin komen vanavond de artiesten van het afgelopen Kunstmin Live seizoen bij elkaar voor een gratis toegankelijke Zomereditie. De muzikanten die eerder al de talkshow omlijstten, komen terug en sluiten samen de zomer af tijdens dit feestje in de buitenlucht. Ze spelen nummers die eerder indruk maakten op de bekende gasten van de talkshow, maar brengen ook hun eigen repertoire ten gehore.

Luister onder het genot van een drankje en een hapje naar de volgende muzikanten en singer-songwriters: Sanne Monster, Duo Mu-Chique, Ilse Bevelander, Wendy Hoogendijk, Onno Kuipers, Walter Kuipers, Eefje Mesker, The Wanderers, Lotte Okkerse en Jennifer Evenhuis. Uiteraard is onze huisband The Easytones ook aanwezig! De presentatie is in handen van het Kunstmin Live presentatie duo Marjolein Meijers en Kees Thies.

Vanaf 18:00 uur is het Theatercafé geopend en om 20:00 uur start het eerste concert. Er zijn geen pauzes en er kan doorlopend in- en uitgelopen worden.

Op woensdag 10 oktober start het nieuwe seizoen van Kunstmin Live met hoofdgast Rob Kamphues. Bekijk het hele Kunstmin Live programma.