Kunstmin Live Zomereditie

Muziekspektakel in de tuin

Ook dit jaar is er weer een Kunstmin Live Zomereditie; een gratis muzikaal spektakel in de tuin van Kunstmin. Een heerlijke nazomeravond met onder het genot van een drankje en een hapje de muzikale highlights van de talkshow Kunstmin Live. Artiesten die het afgelopen jaar de talkshow omlijstten komen terug en sluiten samen de zomer af tijdens dit muzikale feestje in de buitenlucht.

De muzikanten spelen nummers die eerder indruk maakten op de bekende gasten, maar brengen ook hun eigen repertoire ten gehore. Verwacht naast onze huisband The EasyTones de volgende muzikanten en singer-songwriters:  Thomas Florusse, Francesco Daniel, Wendy Hoogendijk, Duo Mu-Chique, Yoni, Edwin in ’t Veld, Ilona van This Girls Life, The Wanderers, Onno Kuipers, Walter Kuipers en Jennifer Evenhuis. De presentatie is in handen van het Kunstmin Live presentatie duo Marjolein Meijers en Kees Thies.

De weersverwachtingen zijn goed maar de avonden zijn al frisser. Zorg dus voor iets warms. Wil je verzekerd zijn van een zitplaats, neem dan je eigen stoel mee.