Kunstmin Live – Sander de Kramer

Kunstmin show met markante hoofdgast

Eerder is aangekondigd dat Dave von Raven de hoofdgast op deze datum  zou zijn. Helaas heeft Dave recent moeten afzeggen voor Kunstmin Live. Sander de Kramer is onze nieuwe hoofdgast. Het kan zijn dat de voorstelling tijdelijk is uitverkocht, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Het is heel waarschijnlijk dat er weer plaatsen vrijkomen.

Sander de Kramer werkte bij het AD en het Rotterdams Dagblad, en was hoofdredacteur van Straatmagazine. Zelf leefde hij een periode op straat, met als voornaamste doel het leven van een dakloze te ervaren. Voor de RKK maakte hij de tv-serie Hand van God en schreef hij succesvolle boeken als Van miljonair tot Krantenjongen, en SOS Rotterdam. Over zijn stichting Sunday Foundation en avonturen in Afrika is het boek Chief Ouwe Dibbes verschenen. De Sunday Foundation zet zich onder andere in voor alle kwetsbare en gehandicapte (wees) kinderen in Sierra Leone. In 2009 kreeg hij de Laurenspenning uit waardering voor zijn inzet voor de stad Rotterdam, en in 2013 nam hij de Majoor Bosshardt Prijs in ontvangst, vooral voor zijn aandacht voor de wantoestanden in de wereld. Momenteel presenteert hij het tv-programma De Nijmeegse Vierdaagse en werkt hij als columnist voor De Telegraaf.

Kunstmin Live is een persoonlijk en unieke talkshow met een bekende hoofdgast, en met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Presentatie cracks journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers duiken meteen in de (on)bekende passies van de hoofdgast en presenteren hiermee altijd een zeer verrassende avond. De soundtrack van de show wordt verzorgd door de fantastische Kunstmin Live huisband ‘The Easytones’, met frontman Maarten Teekens.