Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kunstmin Live – Peter d’Hamecourt

Talkshow met spraakmakende gasten

Er worden deze avond boeken verkocht door Boekhandel De Bengel. 

Kunstmin Live is een persoonlijk en unieke talkshow met een bekende hoofdgast, en met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Presentatie cracks journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers duiken meteen in de (on)bekende passies van de hoofdgast en presenteren hiermee altijd een zeer verrassende avond. De soundtrack van de show wordt verzorgd door de fantastische Kunstmin Live huisband ‘The Easytones’, met frontman Maarten Teekens. Op deze avond is ook Thomas Florusse te gast en speelt het duo Mu-Chique.

Hoofdgast Peter d’ Hamecourt
Geboren in Vlaardingen (1946), Peter d’Hamecourt was twintig jaar lang het gezicht van het NOS Journaal in Moskou. Zijn boeken ‘Moskou is een gekkenhuis’ (20.000 exemplaren verkocht) en ‘Russen zien ze vliegen’ (12.000 exemplaren) zijn het meest succesvol. Daarnaast schreef hij nog een groot aantal andere boeken. Hij is aangesloten bij de uitgeverij Conserve.

Ook verschenen van zijn hand ‘Leven als God in Rusland, Petersburg – paradijs in het moeras’, ‘Toen Napoleon Maly verliet’ en de maandverslagen ‘Rusland in oorlog (1) en 2 – MH 17 slachtoffer van Poetins oorlog’. Ter gelegenheid van het Nederland-Ruslandjaar 2013 stelde hij het tweetalige omkeerboek (Nederlands en Russisch) samen.