Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kunstmin Live

Met Richard Groenendijk

Wegens succes zal deze editie van Kunstmin Live voor het eerst plaatsvinden op het toneel van de Grote Zaal. Kaartkopers ontvangen bericht.

Elke Kunstmin Live staan gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers garant voor prikkelend gesprek waarin de hoofdgast zijn of haar passies deelt met het publiek. Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Vanavond is cabaretier, presentator en tekstschrijver Richard Groenendijk te gast.

Richard Groenendijk bracht tien solo cabaretprogramma’s waarmee hij langs de theaters toerde. Daarnaast speelde hij in diverse theatervoorstellingen en musicals zoals Les Miserables, Hairspray en Herinnert U Zich Deze Nog? Bovendien presenteerde hij onder meer het televisieprogramma De Jopie Parlevliet Show, was hij panellid in het televisieprogramma Wie ben ik? en speelde hij mee in het programma Wie is de Mol. Hij was eveneens te zien in de bioscoopfilm Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek en de speelfilm Kanniewaarzijn.

Natuurlijk speelt ook weer de fantastische huisband Songman & The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens en is er de vaste comédienne van Kunstmin Live Jennifer Evenhuis. De visuals tijdens de voorstelling zijn van de hand van Emile Steginga.