Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kunstmin Live

Met hoofdgast Carrie

Elke Kunstmin Live staan gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers garant voor prikkelend gesprek waarin de hoofdgast zijn of haar passies deelt met het publiek. Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Onze hoofdgast op Internationale Vrouwendag is Carrie, bekend columniste en politiek activiste.

Carrie is columniste, maatschappelijk werkster, modeontwerpster, onderneemster, schrijfster en politiek activiste en sinds 2010 werkzaam als advocate. Ze kan het allemaal. Bovendien is ze  een bijzondere verschijning. Met haar opvallende haardos en haar Rotterdamse accent gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg. Tijdens Kunstmin Live spreken Kees Thies en Marjolein Meijers met Carrie over over haar fascinaties en liefhebberijen.

En dan is er ook nog de fantastische huisband Songman & The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens, bij iedere editie van Kunstmin. Evenals de comédienne Jennifer Evenhuis. De visuals tijdens de voorstelling zijn van de hand van Emile Steginga.