Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kunstmin Live

Met hoofdgast Joke Bruijs

Elke Kunstmin Live staan gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers garant voor prikkelend gesprek waarin de hoofdgast zijn of haar passies deelt met het publiek. Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Onze hoofdgast is zangeres en actrice Joke Bruijs.

De in Rotterdam geboren en getogen Joke Bruijs trad al op hele jonge leeftijd toe tot de Rotterdamse popgroep The Spitfires. Snel daarna ontpopte ze zich als zangeres en actrice, onder andere in cabaretvoorstellingen met Jan Blaaser, Don Quishocking, Mini & Maxi en De Mounties. Iedereen kent haar natuurlijk ook van de shows met André van Duin en de tv-comedy Toen was geluk nog heel gewoon met onder meer Gerard Cox.

En dan is er ook nog de fantastische huisband Songman & The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens, bij iedere editie van Kunstmin. Evenals de comédienne Jennifer Evenhuis. De visuals tijdens de voorstelling zijn van de hand van Emile Steginga.