Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kunstmin Live

Met hoofdgast Wampie van Arkel

Elke Kunstmin Live staan gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers garant voor prikkelend gesprek waarin de hoofdgast zijn of haar passies deelt met het publiek. Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Onze hoofdgast is Wampie van Arkel, advocate en mediator.

Wampie van Arkel is al meer dan 25 jaar werkzaam in de juridische praktijk. Sinds 1998 is zij als advocaat werkzaam op het gebied van familierecht, haar specialisme. Het is haar uitdaging om in een moeilijk proces te zoeken naar een oplossing waarmee beide partijen (en ook hun eventuele kinderen) goed verder kunnen. Omdat procederen meestal niet wenselijk is, legt zij zich met name toe op mediations, overlegscheidingen en advies. In 2013 won zij de VOPD (Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden). De jury prees met name haar vernieuwende en kindgerichte dienstverlening binnen de advocatuur, waarbij zij naar alternatieven voor procederen zoekt.

En dan is er ook nog de fantastische huisband Songman & The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens, bij iedere editie van Kunstmin. Evenals de comédienne Jennifer Evenhuis. De visuals tijdens de voorstelling zijn van de hand van Emile Steginga.