Kunstmin Live – Peter Faber

Talkshow met verrassingen

Bekijk het hele Kunstmin Live programma

Deze avond verwelkomen wij Peter Faber als hoofdgast. Deze acteur wist samen met Willibrord Frequin, Gerard Cox en Barrie Stevens de harten van de kijkers te stelen met het tv-programma Beter Laat Dan Nooit, maar heeft zijn sporen vooral verdiend in meerdere theaterdisciplines.

Op het witte doek was hij te zien in films als ‘Dokter Vlimmen’, ‘Schatjes’ en ‘Ciske de rat’. In het theater speelde hij onder meer in de musical ‘De Jantjes’. Ook doceert hij aan de Amsterdamse Theaterschool en is hij oprichter van de Peter Faber Stichting. Naast acteur is Faber ook schrijver van solo-voorstellingen. Dit seizoen toert hij door het land met 75 Hoera! Een voorstelling vol levenslust, humor en energie voor iedereen die het leven wil vieren; van de eerste kreet tot laatste zucht.

Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Elke editie vragen gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers de hoofdgast van de avond de hemd van het lijf over tal van onderwerpen. Een cocktail die garant staat voor een prikkelend gesprek waarin de hoofdgast zijn of haar passies deelt met het publiek. De fantastische huisband The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens, verzorgt de muzikale omlijsting.