Kleurrijk Familiefestival – Het Grote Kleurenballet (vanaf 4 jaar)

Het Grote Kleurenballet (vanaf 4 jaar)

Kom vanaf een uur voor de voorstelling alvast spelen in Kunstmin. Doe de avontuurlijke Sieb-speurtocht, kom je verkleden of ga samen knutselen en tekenen. Ook het Theatercafé is geopend.

Beleef je eerste theater ervaring bij Kunstmin! In ‘KLEURRIJK’ maken de allerjongsten spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm. De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. In de aangrenzende zalen zijn theatervoorstellingen te zien die onderdeel vormen van de ontdekkingsreis.

‘Het Grote Kleurenballet’ (vanaf 4 jaar) is een feest van kleurexplosies en dansende kunstwerken. Een voorstelling vol grappige en slapstickachtige momenten. Aanvang: 10:15 uur.

‘Kleuren, vormen, patronen en absurde humor. De perfecte ingrediënten voor een geslaagde kindervoorstelling.’ – Theaterkrant

Anne van Dorp, regie; Rianne Meboer, Suzanne Bakker en Tjebbe Roelofs, spel; Jolle Roelofs, muziek; Calle de Hoog en Daphne Karstens, vormgeving
Foyer-beleving: Studio MAKY i.s.m. Villa Zebra; Frederieke Vermeulen, dramaturgie