Kleurrijk Familiefestival – Geel (vanaf 2 jaar)

GEEL (vanaf 2 jaar)

Kom vanaf een uur voor de voorstelling alvast spelen in Kunstmin. Doe de avontuurlijke Sieb-speurtocht, kom je verkleden of ga samen knutselen en tekenen. Ook het Theatercafé is geopend.

Beleef je eerste theater ervaring bij Kunstmin! In ‘KLEURRIJK’ maken de allerjongsten spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm. De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. In de aangrenzende zalen zijn theatervoorstellingen te zien die onderdeel vormen van de ontdekkingsreis.

In ‘Geel’ (vanaf 2 jaar) wordt het publiek met livemuziek en animaties meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant naar een gele wereld. Dan verschijnt er een blauw meisje met een blauwe koffer. Dat hoort natuurlijk niet.

‘nauwkeurige regie van Sanne Zweije’ en ‘een heerlijke jeugdvoorstelling, een pareltje dat zelfs de allerjongsten meesleept.’ – Theaterkrant

Anastasiia Liubchenko, regie; Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku en Thijs Felperlaan, idee en spel; dramaturgie: Dorien Folkers, dramaturgie
Foyer-beleving: Studio MAKY i.s.m. Villa Zebra; Frederieke Vermeulen, dramaturgie