Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kleurrijk Familiefestival – Geel (vanaf 2 jaar)

Je eerste theatervoorstelling

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de corona-maatregel (COVID-19) om voorstellingen met meer dan 100 bezoekers te annuleren tot en met eind maart 2020. Kaartkopers ontvangen binnen een week persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Kom vanaf een uur voor de voorstelling alvast spelen bij Kunstmin. Doe de avontuurlijke Sieb-speurtocht, kom je verkleden of ga samen knutselen en tekenen. Ook het Theatercafé is geopend.

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 2 jaar.

Over ‘Geel’
In ‘Geel’ wordt het publiek met livemuziek en animaties meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant naar een gele wereld. Dan verschijnt er een blauw meisje met een blauwe koffer. Dat hoort natuurlijk niet.

Over ‘Kleurrijk familiefestival’
Beleef je eerste theater ervaring bij Kunstmin! In ‘Kleurrijk’ maken de allerjongsten spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm. De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. In de aangrenzende zalen zijn theatervoorstellingen te zien die onderdeel vormen van de ontdekkingsreis.

Anastasiia Liubchenko, regie; Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku en Thijs Felperlaan, idee en spel; dramaturgie: Dorien Folkers, dramaturgie
Foyer-beleving: Studio MAKY i.s.m. Villa Zebra; Frederieke Vermeulen, dramaturgie

‘Nauwkeurige regie van Sanne Zweije’ en ‘een heerlijke jeugdvoorstelling, een pareltje dat zelfs de allerjongsten meesleept.’ – Theaterkrant