Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kinky Boots – Indrukwekkend & waargebeurd

Prachtige show voor jong & oud

Laat je meevoeren in dit waargebeurde verhaal over Charlie die het geluk weer vindt. Leef met hem mee in deze kleurrijke en vrolijke show, een aanrader voor de hele familie, van jong tot oud. Ontroerend en boordevol prachtige live zang, dans en muziek. Na het daverend succes in New York, is deze vrolijke Broadway musical nu in de grotere theaters in Nederland te zien en dus ook in de Drechtsteden. Beleef het mee in de Grote Zaal van Kunstmin die niet alleen prachtig is, maar ook heel intiem aanvoelt.

Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Geen pretje, want hij weet niet waar hij moet beginnen om deze zaak weer tot een succes te maken. Dan komt de als bokser getrainde Simon op zijn pad, een jongeman die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden, omarmen ze elkaars verschillen en storten ze zich op de markt van prachtige laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Maar niet iedereen in de fabriek is even blij met deze ontwikkeling.

Deze feelgood Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn zit vol swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper. Dus trek je stoute schoenen maar aan!

Jurrian van Dongen, vertaling script en liedteksten; Martin Michel, regie en choreografie; Alberto Klein Goldewijk, muzikaal leider; Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Dennis Willekens e.a, spel; Marjolein Ettema, decorontwerp; Arno Bremers, kostuumontwerp, Bobby Renooij, pruikenontwerp; Coen van der Hoeven, lichtontwerp; Jan van Dijk, geluidsontwerp