Kunstmin's kerstproductie Wintervuur

Kerstproductie – Wintervuur – 16:00u

Kerstshow voor de hele familie

Deze kerstshow wordt vandaag twee keer gespeeld bij Kunstmin. Om 16:00 uur en om 19:30 uur. Duur: circa 60 minuten.

Dit jaar kunnen we allemaal wel een flinke portie extra kerstmagie gebruiken! De twee jonge kerstfanaten Jack en Alice vinden dit ook. Samen met de kerstman zetten zij het beste kerstfeest ooit voor jou op touw, en zijn ze vastbesloten daarbij het c-woord te vermijden. Maar intussen aarzelt de kerstman of hij kan komen opdagen. Gezien het virus begeeft hij zich op dit moment nog steeds niet zo graag onder de mensen. Zijn trouwste fans Jack en Alice staan voor de uitdaging er zonder ‘die ouwe’ toch een feest van te maken. Gaan het hen lukken het kerstfeest, en daarmee ook het jaar 2020, te redden? Ga het zien!

Kunstmin bezorgt je deze Kerstmis deze supervrolijke muzikale feelgood show voor de hele familie. Met livemuziek, verhalen, gezelschapsspellen, romantiek én een hoopvolle blik naar de toekomst. Een verhaal vol warmte en wintervuur.

Wintervuur wordt in de Grote Zaal gespeeld voor maximaal 30 bezoekers. Kom je ook genieten van een team met professionele jonge acteurs en gepassioneerde amateurspelers en -muzikanten uit de regio?

Wie doen mee?
Jack wordt gespeeld door Steyn de Leeuwe. Hij was eerder cabaretier en nu acteur bij onder meer bij Theater Rotterdam. Alice wordt gespeeld door Yara Alink. Zij studeerde aan de Toneelschool en de Kleinkunstacademie. Het komische script is van Wolter Muller, hij schreef vorig seizoen ook de feelgood kerstkomedie ‘Reina de Fox’. Opnieuw zijn ook muzikaal leider Hans Cassa en decor- en kostuumontwerper Anneloes van der Assem van de partij, zij werkten vorig jaar eveneens mee aan ‘Reina de Fox’. Regisseur Maurits van den Berg is theatermaker en regisseur bij Berg & Bos, Toneelschap B&D, Bontehond en Theatergezelschap Jakop Ahlbom.

Naast dit professionele artistieke team spelen meerdere amateurspelers mee. De line-up bestaat uit zangers van Zinge!, het regionaal jeugdkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht, het Ukelele orkest Dordrecht en verschillende circusartiesten uit de regio.

Credits
Maurits van den Berg, regie; Yara Alink (Alice); Steyn de Leeuwe (Jack); Wolter Muller, script; Hans Cassa, composities & muzikale leiding; Anneloes van der Assem, decor & kostuums.

Met dank aan HSU Payrollservices, het Prins Bernard Cultuurfonds en Fonds Sluyterman en Van Loo.