Kerstproductie – Reina de Fox (vanaf zes jaar)

Maak je bezoek aan Kunstmin compleet met een feestelijk (borrel)arrangement. In combinatie met kaarten voor deze voorstelling te boeken.

Inmiddels is Kunstmin hard op weg een traditie te maken van de jaarlijkse feelgood kerstvoorstelling boordevol gepassioneerde amateurspelers en -muzikanten uit de regio. Zij staan zij aan zij met professionele acteurs op het toneel. Verwacht dit jaar ‘Reina de Fox’, een fabelachtige en muzikale kerstvoorstelling vol slimme streken, losjes gebaseerd op het beroemde  Van den vos Reynaerde. Het kerstfeest op de Noordpool is in gevaar met de komst van een sluwe poolvos.  Alle dieren wenden zich onmiddellijk tot de enige die dit kan oplossen: Noël, de hypermoderne kerstman die trouwens zó met zijn tijd is meegegaan dat hij haast onherkenbaar verhipt is. Hij moet het rebelse beest aanpakken maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. De vos zit namelijk niet alleen vol streken, ze is ook nog eens heel erg verleidelijk. Beleef het mee, deze vrolijk kerstkomedie met een vleugje romantiek.

De regie is dit jaar in handen van Nastaran Razawi Khorasani.

Tirza de Boer, Reina; Jurriën Remkes, Noel; David van Uuden, Elf; Nastaran Razawi Khoransi, regie; Marijn Maurits, regie-assistent; Wolter Muller, script; Job Greuter & Hans Cassa, composities & muzikale leiding; Dorine IJsseldijk, kostuums; Anneloes van der Assem, scenografie; speciale dank aan HSU die deze productie van harte ondersteunt