Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Kerstproductie – Reina de Fox (v.a. zes jaar) – Premiere

Vrolijk kerstsprookje voor iedereen

Plusprogramma: Samen met onze Sieb-tekenaar Gerard de Bruyne en tekenaar José Vingerling ga je prachtige kerstvosjes maken en mooie kerstwensen schrijven. Ben je erbij vanaf 18.30 uur?

Kom jij in de kerstvakantie ook naar het vrolijke en ondeugende muzikale kerstsprookje voor de hele familie ‘Reina de Fox’? Deze kerstvoorstelling vol humor met een vleugje romantiek is gebaseerd op de fabel van ‘Van den Vos Reynaerde’ en alleen bij Kunstmin te zien. Een heerlijke feelgood voorstelling die geschikt is voor iedereen van 6 tot 100 plus.

Het kerstfeest op de Noordpool is in gevaar met de komst van de verleidelijke Reina, een vos vol slimme streken. Alle dieren roepen de hulp van Noël in. De hypermoderne kerstman, die helemaal met zijn tijd is meegegaan. Gaat het hem lukken om de rebelse Reina aan te pakken? Beleef jij het mee, dit vrolijke kerstverhaal boordevol grappen, muziek en een vleugje romantiek?

Bij deze familievoorstelling neem je plaats in de Grote Zaal van Kunstmin en geniet je van professionele jonge spelers en een grote groep gepassioneerde amateurspelers en -muzikanten uit de regio. De regie is dit jaar in handen van Nastaran Razawi Khorasani. Tirza de Boer speelt Reina; Jurriën Remkes is Noël, de kerstman; David van Uuden speelt zijn assistent Elf; er doen 60 amateurspelers en -muzikanten uit de regio mee; Marijn Maurits, regie assistent; Wolter Muller, script; Job Greuter & Hans Cassa, composities & muzikale leiding; Dorine IJsseldijk, kostuums; Anneloes van der Assem, scenografie.

Kunstmin bedankt HSU.nl die deze productie van harte ondersteunt.

Maak je bezoek aan Kunstmin compleet met een feestelijk (borrel)arrangement. In combinatie met kaarten voor deze voorstelling te boeken.