Jon van Eerd – Herrie in de keuken

Gierend vrolijke gekte

Helaas zijn wij genoodzaakt deze voorstelling te annuleren. Alle kaartkopers krijgen in de komende dagen hierover persoonlijk bericht. 

Harrie Vermeulen is terug, in de spiksplinternieuwe en gierend absurde komedie van Jon van Eerd ‘Herrie in de keuken’. Krank- en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen en vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking! Met zijn impulsieve en eigenwijze karakter zet hij de ene domme stap na de andere, worden de hilarische problemen groter en groter en iedereen tureluurs.

Hieronder is het carnavalsnummer ‘Ieder Uur’ uit de voorstelling Herrie in de Keuken te beluisteren en te bekijken.

Jon van Eerd, script en liedteksten; Mark Kuypers, muziek; Caroline Frerichs, regie; Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker, Liss Walravens e.a., spel; Marjolein Ettema en Uri Rapaport, decor en lichtontwerp

‘Van Eerds smakelijke en beproefde receptuur (…) indrukwekkend decor’ – ★★★★ AD